Estelle Lefébure - Mixina ambasadorka

Kratek portret

Zakaj ste tako naklonjeni Mixi?
Gre za zaljubljenost, ki traja že od leta 1996, to se pravi 16 let ljubezni! Popolnoma se lahko poistovetim s podobo blagovne znamke: je preprosta, vendar inovativna, avtentična in blizu ženskam. Ko sem leta 1996 posnela svoj prvi oglas za Mixo v Los Angelesu, sem šele rodila Emmo, svojo drugo hčerkico, in sem jo ob tej priložnosti vzela s seboj. Za potrebe snemanja oglasa sem prejela dojenčka v naročje, kar Iloni, moji prvi hčerki, ki je bila takrat stara dve leti in pol, ni bilo ravno prav! Nato se je navadila. Še vedno me na ulici mimoidoči ustavijo in vprašajo, ali tudi moje hčerke pozirajo z menoj v oglasih za Mixo.

Kaj storite za lepoto vsako jutro?
Obraz očistim in prebudim s pomočjo tonika za čiščenje Mixa Bio. Nato si umijem zobe. Spijem veliko skodelico zelenega čaja, ki je zame nezamenljiva budilka!

Kateri parfum uporabljate?
Občasno mešam tudi po dva parfuma, zato da svojemu vonju dam osebni pečat, ampak se nenehno vračam priljubljenima Juliette has a gun in, že od nekdaj, Shalimarju.

Vaš idealen večer?
Sem goreča ljubiteljica gledališča, najbolj pa uživam v komedijah. Komedije me navdušujejo, saj se rada dobro nasmejim.

»Moja skrivnost za lepoto je krema za obraz Mixa za občutljivo kožo, za moje otroke pa neizogibno blago mleko za čiščenje Mixa bébé.«

Hiša adolescentov – Moj angažma

Sem botra v Hiši adolescentov, podružnici fundacije pariških bolnišnic, ki ji predseduje gospa Chirac. Redno odhajam v hišo, se družim z adolescenti, ki preživljajo težave in krize, kot je anoreksija ter delim svoje izkušnje z njimi.

Romy Shneider in Maryline Monroe me navdušujeta. V vlogah, ki sta jih igrali, je občutiti njuno krhkost.

Sem športni tip. Sodelujem v konjskih dirkah, če mi urnik le dopušča. Morda nisem tako vešča jahačica, sem pa velika ljubiteljica jahanja.

Velika skodelica zelenega čaja je moja neizogibna jutranja budilka!

Mesto, kjer sem rojena. Še vedno sem zelo navezana na Normandijo.

Kot otrok sem oboževala Mikea Branta in Claudea Françoisa. Želela sem postati ena izmed njegovih Claudett. Danes je moja izbira električna: disko za ples, klasika za sproščanje, v zadnjem času tudi latino-afriški ritmi.