Pravilnik o zasebnosti

To spletno mesto je last družbe L'Oreal Slovenija d.o.o., Stoženska 2, 1000 Ljubljana oziroma njenih podružnic (v nadaljevanju: »L'Oreal«). L'Oreal spoštuje zasebnost vsakega posameznika, ki obišče naše spletno mesto. Registrirani smo v skladu z zakonom Slovenije. V tej izjavi so navedeni podatki, za katere vas lahko zaprosimo, in načini, na katere lahko uporabimo vaše podatke. Tu najdete tudi informacije o tem, kako lahko preverite, ali so vaši podatki točni, in kako nam lahko sporočite, da želite, da te podatke odstranimo iz datotek.

Vaši podatki

Na določenih delih našega spletnega mesta boste morali vnesti nekaj svojih podatkov. Posredovati nam boste morali ime, naslov, telefonsko številko in e-poštni naslov. Podatkov ne bomo zbirali brez vašega soglasja. V primerih, ko vas bomo prosili za podatke v povezavi z določenimi promocijami (če na primer ponujamo nagrade ali brezplačne vzorčne izdelke), vi pa nam podatkov ne boste posredovali, pri promocijah ne boste mogli sodelovati.

Kako uporabimo te podatke?

Občasno lahko te podatke uporabimo za tržne namene (na primer za razvoj ali promocijo dodatnih izdelkov ali storitev) in jih posredujemo drugim pazljivo izbranim podjetjem. Stalno razvijamo izdelke in storitve na podlagi podatkov in povratnih informacij, ki jih dobimo od uporabnikov našega spletnega mesta ali storitev in ki jih bomo morda želeli deliti z vami. Razen v skladu z zakonom vaših podatkov brez vašega dovoljenja ne bomo razkrivali tretjim osebam.

Varnost

L'Oreal bo uporabil razumne varnostne ukrepe, da prepreči izgubo, napačno uporabo ali spremembo podatkov, ki nam jih posredujete. L'Orealovi zastopniki ali pogodbeni izvajalci, ki imajo dostop do vaših podatkov, morajo v času sodelovanja z L'Orealom zagotoviti njihovo zaupnost in jih smejo uporabljati samo za izvajanje storitev za L'Oreal. Če ste nam posredovali podatke in želite prejeti kopijo teh podatkov ali pa želite, da popravimo nekatere napačne podatke ali da jih izbrišemo iz naše baze, nam pišite na naslov L´Oreal Slovenija d.o.o., Stoženska 2, 1000 Ljubljana, Slovenija. Potrudili se bomo, da bodo ustrezni podatki dodani, popravljeni ali izbrisani.